<p>Детскиот фестивал Улбери оваа година слави (15) плодни успешни  години.Како и секоја година на Фестивалот Улбери(Виножито) ќе се  претстават на двете вечери 40 новокомпонирани детски песни...</p><p><strong>Продолжение на театарската урнебесна музичка комедија ПЕВАЈ БРАТЕ 2.<br />МИСИЈА ЕВРОВИЗИЈА - НА ВРВОТ НА ЕВРОПА</strong></p><p>На 16.05.2014, во Универзалната сала во Скопје. со почеток во 20.00  часот Старс Медиа Скопје, организира солистички концерт-Песно Моја  Добра- на естрадниот уметник Ефто Пупиноски.</p>

Станете член на клубот на пријатели на Универзална сала и добијте можност за посебни привилегии...
Програмата за лојалност ви нуди можност за откуп и брендирање на позиции за седење во концертната сала.
Календар на настани
2014

2013
ЈУ ЦОП Универзална сала- Скопје; Бул. Партизански одреди бб, 1000, Скопје; тел. 02/3245615;e-mail:info@univerzalna.com.mk

ПРИЈАТЕЛИ